Rodzaj
Książki (9)
Autor
Barone, Caterina (5)
Bronkowska, Monika (1)
Błaszczak, Agnieszka (3)
Błaszczak, Agnieszka (tłumacz). (2)
Caruso, Gabriella (5)
Caruso, Giorgia (1)
Caruso, Giorgia. (4)
Delia, Antonino Santi (5)
Gaschott, Tanja (1)
Grotthus, Bartosz (1)
Jürgen Stein, Tanja Gaschott, Dietrich Mebs, Volker Mersch-Sundermann, Heike Raab, Sandra Ulrich, Freya Wolter ; red. nauk. Monika Bronkowska ; [tł. Monika Bronkowska, Bartosz Grotthus]. (1)
Laganà, Pasqualina (5)
Maksym Nikonorow. (3)
Mazzù, Francesco (5)
Mebs, Dietrich (1)
MedPharm Polska (Wrocław) (1)
Melcarne, Lucia (5)
Mersch-Sundermann, Volker (1)
Nikonorow, Maksym (3)
Parisi, Salvatore (4)
Pasqualina Laganà, Gabriella Caruso, Caterina Barone, Giorgia Caruso, Salvatore Parisi, Lucia Melcarne, Francesco Mazzù, Antonino Santi Delia ; [przekład Agnieszka Błaszczak]. (3)
Pasqualina Laganà, Gabriella Caruso, Caterina Barone, Giorgia Caruso, Salvatore Parisi, Lucia Melcarne, Francesco Mazzù, Antonino Santi Delia ; przekład Agnieszka Błaszczak. (2)
Państwowe Wydawnictwo Naukowe (4)
Raab, Heike (1)
Stein, Jürgen (1)
Ulrich, Sandra (1)
Wolter, Freya (1)
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne (1)
Wydawnictwo Naukowe PWN (1)
więcej
Język
polski (8)
Wydawca
MedPharm Polska, (1)
Wydaw-a Naukowo-Techniczne, (1)
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, (1)
Wydawnictwo Naukowe PWN, (5)
Wydawnictwo Przemysłu Lekkiego i Spożywczego, (1)
więcej
Rok wydania
1966 (1)
1976 (1)
1980 (1)
2016 (1)
2017 (5)
więcej
Wydanie
Wyd. 2 uzup. i uaktual. (1)
Tytuł
Mikrobiologiczne zanieczyszczenia żywności (5)
Substancje obce dodawane celowo do żywności i zanieczyszczenia techniczne (1)
Wybrane zagadnienia z zakresu toksykologii żywności oraz wpływu pokarmu na farmakoterapię : intoksykacje i inne zagrożenia zdrowia naturalnymi składnikami żywności, dodatkami i zanieczyszczeniami (1)
Zanieczyszczenia chemiczne i biologiczne żywności (2)
Seria
Problemy Techniczne Przemysłu Spożywczego (1)
Forma i typ
Książki (5)
Publikacje fachowe (1)
Publikacje naukowe (1)
Odbiorca
Chemicy (1)
Mikrobiolodzy (1)
Technolodzy żywności (1)
Weterynarze (1)
Temat
Badanie żywności (1)
Biofilmy (3)
Choroby przenoszone przez żywność (1)
Dodatki do żywności (1)
Interakcje leków z żywnością (1)
Jakość żywności (3)
Mikrobiologia (3)
Pałeczki okrężnicy (3)
Substancje dodatkowe do żywności (1)
Toksykologia żywności (1)
Toksyny i antytoksyny (5)
Zanieczyszczenie żywności (2)
Żywność (8)
więcej
Gatunek
Praca zbiorowa (1)
Praca zbiorowa. (2)
Czas powstania
2001- (2)
Dziedzina
Biologia (1)
Rolnictwo i leśnictwo (1)
Województwo
kujawsko-pomorskie (3)
lubelskie (2)
podkarpackie (1)
podlaskie (4)
zachodniopomorskie (2)
więcej